Kerstconcert Osse Opera met kamerorkest van De Muzelinck 10-11-2017
Het jaarlijks kerstconcert van de Osse Opera vindt dit jaar plaats op 23 december a.s. in de St. Jozefkerk, Oude Molenstraat 8, 5342 GC te Oss. Aanvang 20:00 uur. Kerk open om 19:00 uur.
Dit jaar zal, naast pianobegeleiding, een gedeelte van het programma worden begeleid door het kamerorkest van De Muzelinck.
Tevens zullen zij zelf een aantal werken ten gehore brengen.

Kaarten € 12,50 zijn te bestellen via penningmeester@osseopera.nl
Prijs is inclusief het programma boekje en een kopje koffie of thee met wat lekkers voor aanvang van dit sfeervolle concert voor de gehele familie.

Klik hier voor ons programma.
Lees verder...
De Osse Opera heeft u nodig! 13-10-2017
 

Zing mee met ons kerstconcert...

Wij zoeken: Mensen die van zingen houden en samen muziek willen maken.
Wij bieden: Een stemtest, online thuisstudie en een enthousiast koor binnen een gezellige vereniging!
Lees verder...
Spectaculair concert 85 jaar Osse Opera "Feest van Herkenning" 13-7-2017
Bekijk en beluister de promofilm van de DVD via : https://vimeo.com/227515870
De DVD van dit eenmalige concert kost 20 euro en is te bestellen via

penningmeester@osseopera.nl

Oss, 1 juli 2017
Het was een voltreffer! 1.250 bezoekers in de Lievekamp te Oss hebben genoten van een waar spektakel tijdens de jubileumviering  van de 85 - jarige Osse Opera. Het programma “Feest van herkenning”
bevatte beroemde en bekende operafragmenten, uitmuntend gezongen door vier professionele solisten, zoals Marco Bakker en de 100 koorleden van de Osse Opera en Viva la Musica uit Uden, allen kundig begeleid door het groot Oost Gelders Symfonieorkest. 

Lees verder...
De Osse Opera bestaat 85 jaar!

Op 1 juli 2017 bestaat de Osse Opera Vereniging 85 jaar. Het jubileum wordt gevierd met een uniek galaconcert waarbij wordt samengewerkt met Viva la Musica, het operakoor uit Uden. Tijdens het concert treden bekende solisten op zoals Nederlands bekendste bariton Marco Bakker, mezzosopraan Veronique Lamers, sopraan Mylou Mazali en de tenor Pascal Pittie. De solisten en het koor worden begeleid door het zestig musici tellend Oost Gelders symfonie orkest. Gezamelijk met honderd koorleden van de Osse Opera en Viva la Musica bregen zij een uniek concert met een programma vol bekende aria's duetten en koorwerken. De maakt het galaconcert een feest van herkenning!

 Door op de poster te klikken krijgt u een grotere afbeelding te zien.


Het programma kunt u bekijken en downloden door op onderstaande link te klikken .

Programma Galaconcert 1 juli 2017