VOORJAARSCONCERT OSSE OPERA 19-3-2018


De Osse Opera nodigt u voor haar voorjaarsconcert 2018, welke gehouden zal worden in de fraaie akoestiek van de Jozefkerk op vrijdag 25 mei a.s. 
Aanvang 20:00 uur. Toegang vanaf 19:15 uur
Het aantrekkelijke voorjaarsprogramma is gewijd aan ontluikende liefde – vrolijkheid en humor, gevat in vlotte koorwerken – fraaie ensembles - speelse duetten en prachtige aria’s. Voor het programma klikt u HIER.
De Osse Opera wenst bij elk van haar concerten het publiek te verrassen met Nederlands opera talent. Naast de al eerder opgetreden tenor Erik Bomers stellen wij u ditmaal voor aan Selma Harkink. Een meerdere malen bekroonde coloratuursopraan waarvan u echt zult genieten. Komt dit dus horen! 

Kaarten  € 12,50,- incl. een kopje koffie/thee bij aankomst zijn vanaf heden te krijgen bij boekhandel Derijks of te reserveren via penningmeester@osseopera.nl. Kaarten zijn ook verkrijgbaar voor aanvang van het concert, maar om teleurstelling te voorkomen adviseren wij u tijdig te reserveren.
Wij rekenen op uw komst! 
De Osse Opera heeft u nodig! 26-11-2017
 
Zing mee met ons mee!
Word projectlid! En repeteer met ons mee voor het komende lenteconcert. 
Wij zoeken: Mensen die van zingen houden en samen muziek willen maken.
Wij bieden: Een stemtest, online thuisstudie en een enthousiast koor binnen een gezellige vereniging!
Lees verder...
Spectaculair concert 85 jaar Osse Opera "Feest van Herkenning" 13-7-2017

Bekijk en beluister de promofilm van de DVD via : https://vimeo.com/227515870
De DVD van dit eenmalige concert kost 20 euro en is te bestellen via 

penningmeester@osseopera.nl

Lees verder...
De Osse Opera bestaat 85 jaar!

Op 1 juli 2017 bestaat de Osse Opera Vereniging 85 jaar. Het jubileum wordt gevierd met een uniek galaconcert waarbij wordt samengewerkt met Viva la Musica, het operakoor uit Uden. Tijdens het concert treden bekende solisten op zoals Nederlands bekendste bariton Marco Bakker, mezzosopraan Veronique Lamers, sopraan Mylou Mazali en de tenor Pascal Pittie. De solisten en het koor worden begeleid door het zestig musici tellend Oost Gelders symfonie orkest. Gezamelijk met honderd koorleden van de Osse Opera en Viva la Musica bregen zij een uniek concert met een programma vol bekende aria's duetten en koorwerken. De maakt het galaconcert een feest van herkenning!

 Door op de poster te klikken krijgt u een grotere afbeelding te zien.


Het programma kunt u bekijken en downloden door op onderstaande link te klikken .

Programma Galaconcert 1 juli 2017