Nieuws

OSSE OPERA BEEINDIGT SUCCESVOL JAAR MET UITVERKOCHT KERSTCONCERT! 15-1-2017


Onder leiding van opperstalmeester en chef dirigent Hans Lamers , met aan de vleugel Floor Lanz, bracht de Osse Opera  op 23 december jl., een gevarieerd Kerstprogramma ten gehore voor een enthousiast publiek in een uitverkochte Paaskerk. 
Lees verder...
Kerst concert 23 december 2016 25-11-2016
  

Traditioneel viert de Osse Opera het kerstfeest met een gevarieerd concert van traditionele en internationale kerstliederen o.l.v. haar dirigent Hans Lamers, met aan de vleugel Floor Lanz.

Het kerstconcert 2016 vindt plaats in de Paaskerk te Oss op vrijdag 23 december a.s. Aanvang 20:00 uur. De toegangsprijs bedraagt 10 euro, inclusief garderobe – programmaboekje en een kopje koffie/thee met wat lekkers bij aankomst. Tijdens de pauze en na afloop is in de ontmoetingsruimte gelegenheid voor het nuttigen van een lekker glas wijn of anderszins. De kerk is behaaglijk verwarmd.

Warm zult u ook worden van onze twee gastsolisten: De bekende mezzosopraan Véronique Lamers en de sopraan Martine Alink. Tevens kunt u kennismaken met diverse solistische bijdragen van onze koorleden. Uiteraard is er ook gelegenheid voor samenzang. Het programma kunt u hier bekijken.

Wij hopen op uw komst. Kaarten zijn vanaf 1 december verkrijgbaar bij Boekhandel Derijks te Oss, of te bestellen via info@osseopera.nl, of ter plaatse voor aanvang van het concert.

Even voorstellen:
Lees verder...
Osse Opera overtuigt enthousiast publiek in Megen 21-10-2016


In een volledig uitverkochte zaal van in het gemeenschapshuis Acropolis te Megen, presenteerde de Osse Opera zich voor een enthousiast publiek met een gevarieerd operaprogramma, waarin de toehoorders een tijdsbeeld kregen voorgeschoteld  vanaf Händel tot Verdi, vakkundig gepresenteerd door haar dirigent Hans Lamers en even vakkundig muzikaal begeleid door Floor Lanz aan de piano.

 
Lees verder...